Cégünk, a Hámos Tetőépítő Kft. a tetők szakkivitelezője és specialistája már 20 éve áll készséggel az Önök rendelkezésére. Tapasztalt szakembergárdánk a záloga a minőségi munkának, ezért adunk nyugodt szívvel 10 éves garanciát az általunk készített fedésekre.
Megrendelőink és a szakmabeliek igényeit megismertük a gyakorlatban az évek folyamán, és e tapasztalatokra alapozva létrehoztuk saját kereskedésünket, ahol széles termékpalettából választhat építtető és építő egyaránt. Számos márka nagykereskedőjeként egyedi kedvezményeket nyújtunk rendszeres vásárlóinknak.
Látványtervezéstől az építési anyagok biztosításán át, a kulcsrakész megvalósításig: mindent ránk bízhat!

" A TETŐ AZ ÉPÜLET KORONÁJA © " - mert ezt mi így is gondoljuk!

 

 
 

 

 

A Pilisjászfalun épülő prototípus ház, a Noah ház (home) külső, átszellőztetett homlokzatburkolati munkáját végezzük, Creaton Equitone nagytáblás szálcement lapokkal.

A ház különlegessége, hogy úgy tervezték, teljes önfenntartó legyen, mi több pozitív energiamérleggel rendelkezzen, azaz lényegében egy aktívház koncepció van születőben. A koncepció másik lényegi eleme, hogy a külső környezeti hatásokot, szélsőséges időjárási viszonyokat gond nélkül védje ki az épület.

  // vissza

 

 
   
 
   
Cégünk elérhetőségei:

1154 Budapest, Gábor Áron u. 130.
tel: (1) 410-6900
fax (24h): (1) 414-0494
e-mail:
Kereskedés nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig
7:00 - 16:30

   
Készítette: SEANOX DESIGN 2005. Minden jog fenntartva!